Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve arkadan gelen sürücünün hızlı refleksi facianın önüne geçti.

Burdur'da trafik kazası! Otomobil takla attı Burdur'da trafik kazası! Otomobil takla attı

Motosiklet Kazası Genç Kadın Metrelerce Savruldu-1

Kaza, Kızılağaç kavşağında gerçekleşti. Alanya istikametinden Manavgat yönüne giden Eylül K. yönetimindeki 07 AZF 994 plakalı motosiklet, aynı istikamette seyreden Ramazan K. tarafından kullanılan 07 N 6888 plakalı otomobilin çarpmasıyla kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savrulurken, sürücü Eylül K. bir süre yolda sürüklendi.

Motosiklet ve Minibüs Çarpıştı: Bir Kişi Yaralandı Motosiklet ve Minibüs Çarpıştı: Bir Kişi Yaralandı

Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsüne olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Eylül K. hastaneye kaldırıldı.

Motosiklet Kazası Genç Kadın Metrelerce Savruldu-2

Kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri, otomobilin kavşağa hızla girdiğini ve genç kadının metrelerce sürüklendiğini gösteriyor. Neyse ki, kazadan hemen sonra arkadan gelen başka bir sürücünün hızlı refleksi sayesinde, kaza anını görüp fren yapması ve direksiyonu kırması sonucu Eylül K. ölümden son anda kurtuldu.

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: IHA