Kaza, saat 12.30 sıralarında Antalya’nın 1879. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu olduğu belirtilen 07 AFP 295 plakalı kamyonet, 1845. Sokak’a dönmek isterken, karşı yönden gelen Ramazan Menekşe yönetimindeki 07 BOJ 894 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin altında kalan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü ve yanındaki kişi, kaza sonrası panikle kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

A W274146 07

“Araç Hızlıydı, Kaza Çok Kötüydü”

Kazayı gören mahalle sakini Kemal Dereli, “Hem motor hem de araba hızlıydı. Motor sokağa dönecekti, kamyonet de aynı anda dönünce çarpıştılar. Kaza sonrası kamyonet sürücüsü bağırarak kaçtı, yanındaki kişi de başka bir yöne koşarak uzaklaştı. Olay gerçekten çok kötüydü” dedi. Bir başka mahalle sakini Nazif Çakır ise, yolların imar kavgası nedeniyle açılmadığını belirterek, “Birkaç gün önce de burada bir araba kanala uçtu, üç kişi öldü. Bu yollar açılmadığı ve rant kavgaları bitmediği sürece bu kazalar bitmez” şeklinde konuştu.

A W274146 01

5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem 5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem

Yakınları Sinir Krizi Geçirdi

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Ramazan Menekşe’nin yakınları büyük üzüntü yaşadı. Sinir krizi geçiren aile üyeleri, kaza yapan kamyonete taş ve yumruklarla saldırdı. Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarını tamamlarken, Menekşe’nin cansız bedeni kamyonetin altından güçlükle çıkarıldı ve Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

A W274146 15

“Sürekli Kaza Oluyor, Trafik Kontrolü Yok”

Mahalle sakinleri, bölgede sık sık kazaların yaşandığını belirterek trafik güvenliğinin olmadığını dile getirdi. “Bu yolda hayat güvencen yok, araçlar otoban gibi hızlı gidiyor. Çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz. Defalarca tapu verdiler, ama imar sorunları nedeniyle iptal ediliyor” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Editör: Evrim Tuna Şahin