Manavgat’ta drift pistine gitmekte olan üç motosiklet sürücüsü, Jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Yapılan uygulamada, sürücülere toplam 88 bin 502 TL ceza kesildi.

Olay, Manavgat Belediyespor ile Kaş Kınıkspor arasında oynanan BAL Ligi karşılaşması sırasında meydana geldi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Kısım Komutanlığı ekipleri, stat önünde kask takmayan sürücüler ile plakasız ve modifiye edilmiş egzozlu motosikletlere yönelik bir denetim gerçekleştirdi.

Motosikletlerin plakasını söküp drift pistine gittiler-1

Hızır Timleri Kaçışları Engelledi

Uygulama sırasında, drift pistine gitmekte olan motosikletler durdurularak sorgulandı. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan motosikletler, hızır timleri olarak adlandırılan motosikletli trafik ekipleri tarafından yakalandı.

Alptuğ Ş.’nin kullandığı motosiklet, dur ihtarına uymadığı için 45 bin 56 TL ceza aldı. Bu sürücünün başkasına ait motosikleti kullandığı ve sürücü belgesinin olmadığı, ayrıca plaka ve kask takmadığı belirlendi. Diğer sürücülerden Yiğit A.B. de sürücü belgesiz ve plakasız motosiklet kullanmaktan 25 bin 400 TL ceza aldı. Dorukhan B. ise abartılı egzoz, plakasız ve kasksız olmaktan 18 bin 46 TL ceza kesildi.

Sonuç olarak, toplamda 88 bin 502 TL ceza kesilen üç motosiklet ve sürücüsü trafikten men edildi. Jandarma, bu tür denetimlerin devam edeceğini duyurdu.

Hazine Arazisi Üzerindeki Evlerin Tahliyesi İçin Süreç Başladı Hazine Arazisi Üzerindeki Evlerin Tahliyesi İçin Süreç Başladı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal