Yolu işgal eden otomobil engelli vatandaşı çileden çıkardı Yolu işgal eden otomobil engelli vatandaşı çileden çıkardı

Olay, Manavgat Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. Tunay Kerim S.’nin kullandığı motosiklet, yol kenarında park halinde olan bir ticari araca çarptı. Kaza sonucunda sürücü ve motosikletin arkasında bulunan Ferhat A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza Anı Kamerada

Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün tek teker üzerinde hızla ilerlerken kontrolü kaybedip park halindeki araca çarptığı görülüyor. Kazanın ardından sürücü, motosikleti olay yerinden uzaklaştırarak başka bir yere götürdü.

20241011Aw305996

Ehliyetine 10 Gün Kala İkinci Kez El Konuldu

Sürücünün 6 ay önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve ceza süresinin bitmesine 10 gün kaldığı öğrenildi. Yapılan alkol kontrolünde 107 promil alkollü olduğu tespit edilen Tunay Kerim S.’ye, ehliyetsiz araç kullanmak, ikinci kez alkollü araç kullanmak, katlanır plaka bulundurmak, kask takmamak ve kaldırıma çıkmak gibi ihlallerden toplam 42 bin 914 TL ceza verildi. Ehliyetine ikinci kez el konulan sürücünün belgesi bu sefer 2 yıl 2 ay süreyle iptal edildi ve motosikleti bağlanarak yediemin otoparkına çekildi.

20241011Aw305996 10

Editör: Evrim Tuna Şahin