Türkiye’nin gündemine oturan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili Müge Anlı’dan önemli açıklamalar geldi. Narin Güran’ın 17 gün sonra cesedinin bulunması, ülke genelinde büyük bir üzüntü ve infiale yol açtı. Cinayetin çözülmesi için yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ederken, Müge Anlı da programında konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Diyarbakir Il Jandarma Komutanindan Kayip Narin Aciklamasi Sonuca Cok Yaklastik 1Vrd Cover.jpg

Müge Anlı’dan Yayın Yasağına Dair Eleştiriler

Müge Anlı, Narin Güran cinayetini programında işleyemediğini çünkü konu hakkında bir yayın yasağı olduğunu belirtti. Anlı, “Yayın yasağına uymaya özen gösteriyorum. Ancak benim dışımda birçok kişi bu yasağa riayet etmiyor. Yayın yasağı getirilen haberlerin neden yasaklandığını tartışmak gerek” dedi. Yayın yasağının getirilmesinin sebeplerine dair eleştirilerini dile getiren Anlı, kendisinin de bu durumu dikkatle takip ettiğini ifade etti.

Narin

Gelen Bilgiler ve Mahkeme Kararı

Müge Anlı, Narin Güran cinayetiyle ilgili kendisine ulaşan bilgileri açıklama yetkisinin olmadığını belirtti. “Bana gelen birçok bilgi var ancak mahkeme kararı nedeniyle bu bilgileri paylaşamıyorum,” diyen Anlı, hukuki süreçlerin tamamlanmasını beklemek zorunda olduğunu vurguladı.

Narin Güran Cinayetinde Tutuklanan Nevzat B.'nin Şok İfadesi: 'Arif'in Kızını Öldürdüm' Narin Güran Cinayetinde Tutuklanan Nevzat B.'nin Şok İfadesi: 'Arif'in Kızını Öldürdüm'

Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın

Geçmişte Yaşanan Yayın Yasağı Sorunu

Müge Anlı, daha önce yayın yasağı bulunan bir olayı işlediği için karşılaştığı hukuki süreçlere de değindi. O dönem birçok detayın programında ortaya çıktığını belirten Anlı, “O dönemde plaket verilmesi gereken bir olayda yasak nedeniyle dava açıldı. Bu yüzden yayın yasağına daha da dikkat ediyorum” dedi.

Tekirdağ'da Tecavüze Uğrayan 2 Yaşındaki Bebek Vefat Etti. Tekirdağ'da Tecavüze Uğrayan 2 Yaşındaki Bebek Vefat Etti.

Kaynak: Haber Merkezi