KONAK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MÜMİN KUZGUN'UN VAATLERİ NEDİR?

1. Hasan Konu Parkı içerisinde bulunan ancak kapısı bir kez bile açılmayan muhtarlık ofisini mahalle sakinlerine açmak, hafta içleri açık tutarak gelen mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini kaleme alıp çözüme kavuşturmak için elinden gelen çabayı gösterecektir.

2. Hasan Konu Parkı'nı tekrar mahalleye kazandırmak.

3. Şirinler Parkı'nı açıldığı zamanki ihtişamına geri kazandırmak ve yaz kış bir işletmeye verilerek mahalle sakinlerinin burada hem kendileri hem çocukları ile keyifli saatler geçirmesi için elinden gelen tüm gayreti sarf edecektir.

4. Kaymakamlık arkasında kalan küçük parkı halkın hizmetine açmak.

5. Mahallemizde en büyük eksik olan ilk öğretim ve ortaokul bulunmaması sorununu çözmek için elimden gelenin fazlasını yapacağımı, buna emin olabilirsiniz.

6. Mahallemizde bulunan Anadolu Lisesi'nin başka bir mahalleye taşındı ve yıkılan alan boş kaldı. Okulumuzu buraya tekrar getirmek için elimden gelen tüm gayreti sergileyeceğim.

7. Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan futbol sahası ve kapalı spor salonunu da terk edilmekten kurtaracağım.

8. Konak Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan Sanayi Yolu diye adlandırılan Hökez Bulvarı'nda kazalar çok oluyor. Bu bölgede sinyalizasyon sistemi kuracağım. Özellikle Ayfer Gök Lisesi kavşağında büyük sıkıntılar var, çözüm için gerekli mercilerle görüşüp gerekeni yaptıracağım.

9. Hökez Bulvarı üst kısmında kalan Ayfer Gök ve Çavuşlar Mezarlığı arasında kalan sokaklarda alt yapı, doğal gaz, su ve yağmur drenaj çalışmaları tamamlanacak.

10. Stadyum Caddesi alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt yapılması gerekiyor. Bunun için de gerekli gayreti sarf edeceğim.

11. Mahallemizde yapılan inşaatlarda yolların kapatılmasına, trafik engellemelerine izin verilmeyecek.

12. Konak Mahallesi WhatsApp iletişim hattı, Facebook ve Instagram hesapları kurularak mahalle halkına elektrik, su, doğal gaz kesintileri, bakım-onarım gibi bilgilendirme yapılacak. Mağduriyeti minimum seviyeye düşürmeye çalışacağız.

13. Bakıma ihtiyacı olan yaşlılarımız için gereken kolaylığı sağlamaya çalışacağım. Alışveriş, fatura, ev ihtiyacı gibi zorluklarında yanlarında olacağım.

14. Gençlerimiz için yaz ve kış aylarında farklı iç ve dış etkinlikler düzenleyeceğim.

15. Çocuklarımız için de yazları çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Ulaşılmaz değil, ulaşılabilir bir muhtar olma sözü veriyorum. Mahallem için siz değerli mahalle halkının desteğini bekliyorum. Destek sizden, hizmet bizden.

KONAK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI  
MÜMİN KUZGUN  
0532 272 32 64  
Facebook: Mümin Kuzgun  
Instagram: Mümin Kuzgun