17 kişilik ekiple 7/24 hizmet veren çağrı merkezi, gelen çağrılardan 11 bin 352'sini kayıt altına alarak işleme koydu. Turunç Masa'nın diğer kanallarla birlikte toplam başvuru sayısı ise 13 bin 661'e ulaştı. Bu da Turunç Masa'nın Muratpaşalılar için en çok tercih edilen iletişim aracı olduğunu gösteriyor.

20240705Aw240695 2

Çatıya Çıkan Adamı İkna Etmek İçin Polis Uzun Süre Dil Döktü Çatıya Çıkan Adamı İkna Etmek İçin Polis Uzun Süre Dil Döktü

Başvuruların çözüme kavuşturulmasında memnuniyet oranı ise yüzde 93.7 olarak oldukça yüksek.

Turunç Masa: Muratpaşa'nın Nabzını Tutuyor

Turunç Masa'nın başarısını değerlendiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, projenin Türkiye'nin en disiplinli ve sistematik yönetişim sistemi olduğunu söyledi. Uysal, Turunç Masa'nın ilçe sakinlerine kamu hizmetlerini eşit şekilde ulaştırmada belediyenin en önemli gücü olduğunu vurguladı.

Kasım 2014'ten beri faaliyet gösteren Turunç Masa, başvuru masası, çağrı merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web ve basın birimleriyle Muratpaşalıların istek, öneri ve şikâyetlerini çözüme kavuşturuyor. Turunç Masa sayesinde ilçe sakinleri belediyeye doğrudan ulaşabiliyor ve Muratpaşa'nın nabzı tutuluyor.

Kaynak: İHA