Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmanın son aşamalarına gelindiğini duyurdu. Bakan Tunç, A Haber canlı yayınında yaptığı açıklamalarda, soruşturma sürecinin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Adalet Bakani Tunctan Narin Aciklamasi Canli Bulunmasi 2

Narin Güran, 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi’nde çuval içinde cansız bedeni bulunmuştu. Bakan Tunç, bu cinayetle ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İfadelerin alındığını, otopsi raporlarının yeniden incelendiğini ve DNA testleri ile kriminal inceleme sonuçlarının değerlendirildiğini aktardı. Ayrıca, araçlardan ve diğer eşyalardan elde edilen bulguların yanı sıra, sonradan tespit edilen kamera görüntülerinin de TÜBİTAK tarafından incelendiğini ifade etti.

Bakan Tunc Asil Temenni Narin In Canli Bulunmasi 438

Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu

Bakan Tunç, "Adli tıp ve ifade tutanakları ile etkin bir soruşturma yürütülüyor. Başsavcılığımız, katillerin bulunması için yoğun bir çaba harcıyor. Soruşturma gizli, ancak Narin’in katillerine mutlaka ulaşılacak," dedi. Elde edilen bulguların ve ifadelerin önemli olduğunu vurgulayan Tunç, süreç tamamlandığında ve iddianame hazırlandığında kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti. Soruşturmanın fazla uzamayacağını ve sürecin sonuna gelindiğini ifade etti.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay