Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan iki kuzeni serbest bırakıldı. Yenge Hediye Güran'ın ise savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Narin Guran 2C2Z Cover.jpg

İki Kuzen Serbest Bırakıldı, Yenge Sorguda

Cinayete dair yürütülen soruşturmada gözaltına alınan tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ile akrabaları İ.K. ve Ş.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan sorgulamanın ardından kuzenler İ.K. ve Ş.K. serbest bırakılırken, Narin Güran’ın yengesi Hediye Güran’ın savcılık işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Narin Guran 2-1

Kızılcık Şerbeti'nde Yeni Krizler Kapıda! Kızılcık Şerbeti'nde Yeni Krizler Kapıda!

Soruşturmanın Detayları

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında amcası Salim Güran, otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulunması üzerine tutuklanmıştı. Bununla birlikte, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklanmıştı. Şüphelilerin ifadelerinin çelişkili olduğu ve soruşturmayı farklı yönlere çekmeye çalıştıkları iddiaları üzerine Hediye Güran, İ.K. ve Ş.K. de gözaltına alınmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ