İtirafçı İfadesi Yüreğini Acıttı

Arif Güran, "Nevzat Bahtiyar'a itirafçı denmesi, yüreğimi acıttı" diyerek, Narin'in kaybolduğu gün evin çevresinde olmadığını savundu. Ayrıca, Nevzat'ın olaydan birkaç gün önce kızına para vererek kendine alıştırdığını belirtti.

Narin Nevzat

Suçlamalar ve Gözaltı Süreci

Baba Güran, "Narin'i Nevzat sakladı. O gün orada yalnızca o vardı" diyerek, jandarma raporlarının da bu iddiaları desteklediğini ifade etti. Nevzat Bahtiyar'ın cinayeti işlediği iddialarının gerisinde durarak, "O namussuz, o cani, kızıma para vererek kendine alıştırmış" dedi.

Narin Guranin Babasinin Ifadesi Ortaya Cikti Esiniz Ile Selim Guran Arasinda Bir Iliski Olabilir Mi Sorusunu Cevapladi 17261776532318

Devletin Suçluları Yakalama Sorumluluğu

Devletin, suçluları yakalamak için elinden geleni yaptığını belirten baba, "Devlet, her şeyi ortaya çıkaracak" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Kameralar her şeyi gösteriyor, Allah'ın izniyle bu iş ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

Narin 1 1200X675

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajları ve Sözleri 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajları ve Sözleri

Baba Arif Güran, "Eğer ailemin bir suçu varsa, devlet cezasını versin. Ancak benim gözümde ailem buna kalkışmaz" diyerek, suçlamaların ardındaki duygularını dile getirdi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar