Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Narin'in ailesinin, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle tazminat davası açtığı öğrenildi.

Kayip Narinin Cansiz Bedeni Egertutmaz Deresinde Bulundu H80823 684D6

Soruşturma ve Kayıtlar

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin Güran’ın cinayetini aydınlatmak için Tavşantepe Köyü'ndeki askeri üsteki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. 7 dakika 28 saniye süren görüntülerde, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın 21 Ağustos'ta Narin’in kaybolduğu gün köyden dere yatağına doğru gittiği ve cesedi gizleme anları kaydedildi. Görüntülerde Bahtiyar'ın, Narin'in cansız bedenini kucaklayarak dere kenarına kadar taşıdığı ve üzerine büyük kaya parçaları koyarak gizlediği belirlendi.

2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi... 2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi...

Narin Guran Ww04 Cover

Güran Ailesi'nin Hukuki Mücadelesi

Olayın ardından Narin Güran’ın ailesi, 12 avukattan oluşan bir ekip tutarak sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara karşı tazminat davası açma kararı aldı. Bugüne kadar 415 suç duyurusunda bulunulduğu öğrenilen aile, davalı tarafa arabuluculuk teklifi gönderiyor. Kabul edenler, Güran Ailesi’ne tazminat ödemesi yapıyor. Ailenin, yaşanan travmanın yanı sıra adalet arayışını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar