İmamın kadın astsubayla para karşılığı ilişki iddiasında yeni karar İmamın kadın astsubayla para karşılığı ilişki iddiasında yeni karar

8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir delil daha ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evinde yapılan aramalarda bulunan çuvallar, Narin'in gömüldüğü çuval ile birebir örtüşen seri numaralarına sahip. Bu yeni bulgu, Bahtiyar'ın ifadelerini doğruluyor.

315221

Çuval Detayı Cinayet Dosyasına Girdi

Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleştirildiğinde, zanlı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri doğrultusunda evinde detaylı bir arama gerçekleştirildi.

Narin Guran Mz1Q Cover

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Narin’in taşındığı çuval ile zanlının evinde bulunan çuvalların seri numaralarının birbirini takip ettiği belirlendi.

821420 Image1

Narin'i Taşıdığı Çuval Evinden Alınmış

Nevzat Bahtiyar, ifadesinde Narin'in cansız bedenini bir çuvala koyarak Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü itiraf etmişti. Yapılan aramalar sonucunda çuvalın zanlının evinden alındığı kesinleşti. Bu detay, soruşturma dosyasına önemli bir delil olarak eklendi.

Editör: Haber Merkezi