Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta evinden çıkarak Kur'an kursuna gitmek için yola çıkan Narin Güran'ın, kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında bir çuval içinde cansız bedeni bulunmuştu. Narin’in ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında yeni detaylar ortaya çıktı.

Narin Guran Ww04 Cover

Ağabey Enes Güran’ın Köye Gelişi Şüphe Uyandırdı

Soruşturma kapsamında tutuklanan kişiler arasında Narin’in amcası Salim, annesi Yüksel ve ağabeyi Enes Güran yer alıyor. Amca Salim iddiaları reddederken, Enes Güran’ın hem kolundaki diş izleri hem de Narin kaybolmadan bir gün önce köye dönmesi şüpheleri artırdı.

Ağabey Enes Güran ifadesinde, köye geliş nedeninin ağabeyi Baran’ın askere gidecek olması ve kuzeninin düğününe katılmak olduğunu belirtti. Ancak Narin’in kaybolduğu gün Enes’in köyde olması, kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri, olayla bağlantısı olduğu iddialarını güçlendirdi.

2024 26 08 Narin Aa Jpg 2

Boğularak Öldürüldü İddiası

İddialar arasında Enes Güran’ın, Narin’i boğarak öldürdüğü öne sürülüyor. Enes, ifadesinde kardeşi Narin’i çok sevdiğini ve kaybolduğu saatlerde uyuduğunu söyleyerek suçlamaları reddetti. Ancak bu savunmaya rağmen, Narin’in kaybolmadan önce bazı olaylara şahit olduğu ve bu yüzden öldürüldüğü iddiaları da bulunuyor.

İpek Karapınar'ın Kumru Karakteri, Kara Ağaç Destanı’nda Neleri Değiştirecek? İpek Karapınar'ın Kumru Karakteri, Kara Ağaç Destanı’nda Neleri Değiştirecek?

Narin Guran Ne Gordugu Icin Olduruldu Iste Olasi 17822106 5169 Amp

İmam R.K. Hakkında Soruşturma

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 kişiden biri olan imam R.K., 11 Eylül’de serbest bırakılmıştı. Ancak hakkında sosyal medyada yer alan uygunsuz görüntüler iddiası üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından idari soruşturma başlatıldı. İmam R.K.'nın şu anda yıllık izinde olduğu öğrenildi.

Editör: Evrim Tuna Şahin