Son dakika haberine göre,  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

668Cda651910D3346Be7C275

Neslim Güngen ve eşi Kıvanç Güngen tutuklandı mı?

 İstanbul'da bulunan bir güzellik merkezi sahibi olan Neslim Güngen ve eşi Kıvanç Güngen, sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bugün gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Neslim Güngen ve eşi Kıvanç Güngen neden gözaltına alındı? Neslin Güngen kimdir? Neslin Güngen Dilan Polat ilişkisi nedir? 

Çöpte çıplak cesedi bulunan profesörün oğlu tutuklandı Çöpte çıplak cesedi bulunan profesörün oğlu tutuklandı

0X0 Fenomenler Sorusturmasinda Yeni Gelisme Neslim Ve Kivanc Gungen Cifti Gozaltina Alindi 1720505649386

Neslim Güngen ve eşi neden gözaltına alındı? 

Operasyon kapsamında İstanbul merkezli olmak üzere 25 ilde bulunan 134 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Bu operasyonda, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı. Ayrıca, geçmişte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın 2019 yılında "Şampiyonlar Ligi" olarak adlandırılan fotoğrafta yer alan 12 fenomenin tüm mal varlıklarına el konulduğu bilgisi geldi. Bu 12 fenomen arasında Neslim Güngen'in de bulunduğu belirtiliyor.

668Cda661910D3346Be7C27A

Neslim Güngen ve Dilan Polat arasında ne var?

Neslim Güngen daha önce bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, "2014 yılından beri lüks bir araç kullanıyorum ve bunu kendi emeğimle kazandım. Hakkımda herhangi bir suçlama varsa devlete hesap vereceğim" ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca, Dilan Polat'ın sektöre girmesine yardımcı olduğunu ve destek verdiğini belirtmişti.

668Cda651910D3346Be7C274

Avukatlarından açıklama gelmedi

Operasyon, savcılık talimatıyla gerçekleştirildi ve çiftin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımların incelenmesine başlandığı belirtildi. Neslim Güngen ve Kıvanç Güngen'in avukatları ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Neslim Ve Kivanc Gungen Drvh Cover.jpg

Neslin Güngen kimdir?

Neslim Güngen, 1986 yılında doğmuş olup, Gümüşhaneli bir baba ve Çankırılı bir anneden gelmektedir. Güngen, 13 yaşında kuaförlük ve güzellik sektörüne adım atmış, 19 yaşında ilk kez annelik deneyimi yaşamıştır. 22 yaşında ise 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katılmıştır. 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videoları ile tanınmış, daha sonra güzellik merkezleri açmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi