Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, otluk ve çalılık alanda çıkan yangın, ekiplerin 3 saatlik mücadelesi sonucunda kontrol altına alındı.

Otluk ve Çalılık Yangını 3 Saatlik Mücadele ile Söndürüldü

Yangının Sebebi Henüz Belirsiz

Yangın, dün akşam saat 22.30 sıralarında Koru Mahallesi'nde, Fidanlık Caddesi üzerindeki otluk ve çalılık alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

A W293518 04

Ekiplerin Yoğun Mücadelesi

İhbar üzerine olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye birimi ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle alevler hızla yayıldı ve itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Yangına müdahale, saat 01.30'a kadar sürdü. Yoğun müdahalelere rağmen yangın zaman zaman yeniden alevlenerek ekiplerin işini zorlaştırdı.

Çocuğun Oyuncak Silahı Jandarma'yı Alarma Geçirdi Çocuğun Oyuncak Silahı Jandarma'yı Alarma Geçirdi

Otluk ve Çalılık Yangını 3 Saatlik Mücadele ile Söndürüldü

İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı ve Alkollü Sürücüye Ceza İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı ve Alkollü Sürücüye Ceza

Soğutma Çalışmaları Başlatıldı

Yangın kontrol altına alındıktan sonra, ekipler bölgede soğutma çalışmalarına başladı. Yangının çıkış sebebini belirlemek için de incelemelerin başlatıldığı bildirildi. 

Takla Atan Araçta Sıkışan Sürücü, Telefonlarından Vazgeçmedi Takla Atan Araçta Sıkışan Sürücü, Telefonlarından Vazgeçmedi

Kaynak: IHA