Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylarda gerginlik tavan yaptı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi sonrası yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a seslenen Özbek, öfkesini şu sözlerle dile getirdi:

Maç sonrası stattan ayrıldım, olayları duyunca geri geldim. Ali Koç'un 40-50 kişiyle buraya gelip burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak küfürler etmesi kabul edilebilir bir şey değil.

Dursun Özbek

Özbek, Ali Koç'un maç sonu sahaya girerek Galatasaray çalışanlarını darp etmesini ve küfür etmesini kınadı. Yaşananların kabul edilemez olduğunu belirten Özbek, polisin bu olaylara seyirci kalmasına da tepki gösterdi.

"Kimden Destek Alıyorsun?"

Özbek, Ali Koç'un bu cesareti nereden bulduğunu sorguladı ve "Lig başladığından beri hakemleri tartaklayın, tokatlayın. İzmir'de hakemlerin peşine düşün deyin. Maç bittikten sonra 2 görevli kalmış, belli bir güruhla gelip buraya insanları tartaklama haddini kimden alıyorsun? Kim destekliyor seni?" diye sordu.

Hannover 96'dan Galatasaray'a Derrick Köhn için FIFA tehdidi! Hannover 96'dan Galatasaray'a Derrick Köhn için FIFA tehdidi!

Ali Koç

"Devlete Sesleniyorum!"

Dursun Özbek, İçişleri Bakanı ve Emniyet Müdürü'ne seslenerek polislerin nerede olduğunu ve neden bu olaylara müdahale etmediklerini sordu. "Bu provokasyon niye?" diye soran Özbek, yaşananların Türk futbolu için kabul edilemez olduğunu vurguladı.

"Ali Koç Delikanlılığın Varsa Gel!"

Özbek, Ali Koç'a "Şimdi ben geldim. Yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni. Delikanlılığın varsa gel." diyerek meydan okudu.

Editör: Haber Merkezi