Seçim Sonuçlarını Muhalefet Önümüzdeki Günlerde Farklı Açılardan Değerlendirecektir, Değerlendirmelerinin Nasıl Olacağını Şimdiden Ben Anlatay Sizlere; Kendilerini Seçimin Galibi İlan Edecekler, Farklı Oy Oranları, Farklı Bakış Açıları İle Ne Kadar Başarılı Olduklarını Söylecekler,

Vatandaş Bize' Muhalefet Görevi' Verdi Diye, 20 Küsür Senedir, Sırtı Yerden Kalkmayan Muhalefet Gene Kendini Savunmaya Çalışacak, Birbirini Suçlayan Parti Başkanları Olacak, 'Ben Dediydim ' Diyenler Çıkacak, 'Meral Akşener Ne Kadar Da Haklıymış' Diyenler Çıkacak, Günün Sonunda Utanmasalar Seçimi Kaybetmenin Faturasını Reise Bile Kesenler Olacak.

Poker Oynayanlar Bilir, Beş Benzemez İle Ancak Blöf Yapabilirsiniz, Yaparsanız Sonucunda Kaybedersiniz, Millet İttifakı Da Savruldukça Savruldu, Poker Demişken, Kumar Masasında Hep Kasa Kazanır, Gene Kasa Kazandı. 6 Lı Masa Kaybetti.

Şimdi Kaybedenler Kulübünde Bundan Sonra Ne Olacak; Kongreler Yapılacak, 'Mahkeme Kadıya Mülk Değildir' Lafı Gene Havada Kalacak, Koltuklardan Kimse Kalkmak İstemeyecek, Sözünü Tutmayan Siyasetçilere Gene Padişahım Çok Yaşa Diyecek Bir Sürü Yalaka Çıkacak, Göz Yaşları Akacak, Aman Genel Başkanım Sakın Ayrılmayın Diyen Yalakalar, Genel Başkanların Evlerinin Önünde Toplanacaklar Vs. Vs. Yani Muhalefette Değişen Bir Şey Olmayacak..
Aslında Şöyle Bir Senaryo Yazsak Çok Mu Ütopik Olur; Seçimi Kaybeden Millet İttifakını Oluşturan Partilerin Genel Başkanları, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ufak Partilerin Genel Başkanları, Kongre Kararlarıyla Aday Olmayacaklarını, Yenilginin Faturasını Üstleneceklerini Söyleseler Diyeceeeeem, Yok Bu Senarya Hakikaten Ütopik Oldu, Kaybeden Yok Ki, Neden Çekilsinler.. Benim Ki De Laf, Deva, Gelecek, Saadet, Dp, Bu Partiler Zaten % 0.002 Oy İle 40 A Yakın Milletvekili Çıkardılar Ve Kazandılar, İyi Parti Oy Oranını Artırdı Ve Kazandı, Chp Genel Başkanı Cumhurbaşkalığında % 48 Oy Aldı, Oyunu Artırdı Kazandı, Eee Kim Kaybetti, Kaybeden Yok, Bizim Ülkemiz De Siyasetçiler Asla Kaybetmezler. Şimdi İçinizden 'Kaybeden Vatandaş' Dediğinizi Duyar Gibiyim, Bence Yanlış Düşünüyorsunuz, Bizim Vatandaşımız Asla Kaybeden Yerde Olmaz, Kazanan Tarafta Olan Vatandaş Ta Kazandı…


E Hadi Yeni Türkiye Yüzyılı Hayır Olsun…
Hüseyin Erdem