Seçimlerin İlk Turu Demokrasi Şöleni İçinde Sorunsuz Tamalandı, Türk Halkı Dünyaya Demokrasi Dersi Verdi.


Seçim Sonuçlarını Değerlendirelim; Kılıçdaroğlu, İlk Turda 44,88 Oyla, Yüzde 49,52 Alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gerisinde Kaldı. Sonuçlar Açıklandıktan Sonra Yeni Kampanya Dönemi Başladı Ve Kılıçdaroğlu Kampanya Söylemlerini Değiştirdi. İyi Kalpli Dede, Sevgi İçeren Kalplerin Yerine, Mülteciler Ve Terör Üzerinden, Milliyetçi Oyları Almak İçin Söylem Değiştirdi, Geçen Gün, Kılıçdaroğlunu İzlerken Ümit Özdağ Konuşuyor Zannettim. Bu Söylem Değişikliği Toplumda Kabul Görecek Mi Pazar Günü Hep Birlikte Göreceğiz.


Cumhurbaşkanı Erdoğan İse Kampanyasını Deprem Bölgesinden Başlatarak, Topluma 'Yaparsa Erdoğan Yapar' Mesajı Vermeye Çalışıyor, Milletvekilliği Seçimlerinde Toplumun Genel Beklentilerini Aşarak Parlemento Çoğunluğunu Alması Da Bundan Sonrası İçin 'İstikrar' Vurgusu Yapılarak Seçimi Kazanmak İstiyor.


Birde Diğer Aday Sinan Oğan Var, Yüzde 5 Lik Aldığı Oy Aranı İle Kimi Değerlendirmelere Göre Seçimin Kaderini Belirleyek. Şu Ana Kadar Yapılan Değerlendirmelerde Ümit Özdağ İle Sinan Oğan Arasında Görüş Ayrılığı Olduğu İfade Ediliyor, Bügün Sinan Oğan'ın Bir Açıklama Yapması Bekleniyor.


Benim Kanaatim İse Sinan Oğan'a Verilen Oyun Hiçbir Şekilde Yönlendirilebilecek Bir Oy Olmadığı Yönünde, Bu Oylar Da Muharrem İnce'ye Verilecek Oylar, İddialı İki Adaya Oy Vermek İstemeyen Genç Seçmenlerin Olduğu Yönünde, Bir De Az Da Olsa Kendini Ülkücü Olarak Tanımlayan Ve Devlet Bahçeli Yüzünden Recep Tayyip Erdoğan'a Oy Vermeyen Seçmenlerin Oyu Var.


Sinan Oğan Adaylık Sürecinde Toplumda Özellikle Genç Seçmen De Gelecek Vaat Eden, Genç, Kariyerli, Düzgün Bir Siyasetçi İmajı Vardı, Ancak Seçim Sonuçlandıktan Sonra 'Siyasi Pazarlıklar Yapan', ' Koltuk Derdinde Olan' Bir Görüntü Çizdiği İfade Ediliyor, Kaldı Ki, Kendisi De Bir Parmak Şıklamsıyla Aldığı Oyları İstediği Yere Aktaramayacağını Da Biliyor.
Yapılacak Seçimlerin Ülkemiz İçin Hayırlı Olması Dileğiyle..
Hüseyin Erdem