Bucak'ta Yağmur Beauty, açılışa özel indirimlerle hizmete açıldı.

Her geçen gün değişen ve gelişen Bucak'ta yeni işletmeler hizmete açılmaya devam ediyor.

Açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Yağmur Beauty'de Lazer epilasyon, Cilt bakımı, Kirpik Lifting, Dermapen, Kolajen Tedavisi, G-5, Leke Tedavisi, Selülit ve Gıdı giderme, Lenf Drenaj, Kalıcı Makyaj, Dudak Renklendirme, Micromax, Dövme Silme, Popo Kaldırma, Yüz Gençleştirme, Karbon Peeling ve 4 farklı cihazla 4 seansta en az 20 cm incelme hizmetleri verilecek.


Güzellik merkezinde aradığınız her şeyi sizlere sunan Yağmur Beauty dört çeşit zayıflama cihazıyla sizlere hizmet veriyor.


Lazer epilasyon, cilt bakımı, cilt analizi cihazı, dövme silme, karbon peeling, yüz gençleştirme, zayıflama, yağ parçalama, sıkılaşma ve germe özelliği, ödem attırıcı, G5, lenf drenaj, EMS ile aradığınız tüm hizmetler sizleri Yağmur Beauty'de bekliyor.


Son model cihazla haftanın 6 günü saat 09:00 ile 19:00 arasında hizmet veren Yağmur Beauty sahibi Ayşegül Bülbül, ' Birçok cihazla kadınların istediği hizmetleri veriyoruz. Bunun yanı sıra Kozmetik ilaçlarımızla danışmanlarımızın ihtiyaçlarına göre, cildine göre destekleyici olarak kullanıyoruz. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için aldığım eğitimlerle salonumuzu ilçemize kazandırdık. Milli Eğitim Bakanlığı dahil olmak üzere, bütün belgelerimizi aldık. Hizmet verdiğimiz 10 cihaz için ayrı ayrı eğitim aldık. Tüm belgelerimiz, sertifikalarımız mevcuttur. Bucak Halkının hizmetindeyiz. Açılışa özel %20 indirimlerle tüm Bucak Halkını bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yağmur Beauty

Ayşegül Bülbül

TEL: 0541 181 36 50

Website : https://www.yagmurbeauty.com

Adres: Oğuzhan Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No:7Ada Plaza Kat:1 Daire:7 Bucak / Burdur