Burdur’un Emek Mahallesi’nde, PTT Kargo dağıtım aracı sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği büyük bir kazaya yol açtı. Kargo teslimatı için park edilen araç, el freninin boşalması nedeniyle geri kayarak önce iki park halindeki otomobile, ardından da hareket halindeki bir başka araca çarparak bir evin bahçesine düştü.

Burdur'da sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte detaylar Burdur'da sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte detaylar

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay Görevinden Ayrıldı MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay Görevinden Ayrıldı

Kaza, saat 12:20 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kargo aracı sürücüsü İ.Ç., 22034 Sokak'ta Ford marka aracından inerek kargo dağıtımını gerçekleştirmek üzereydı. Yokuşta park edilen araç, el freninin tutmaması sonucu geri kaymaya başladı. İlk olarak 15 NZ 077 plakalı Fiat marka otomobile çarpan kargo aracı, daha sonra 15 SA 738 plakalı Ford marka otomobili de etkisi altına aldı. Çarpmanın ardından hızlanan araç, 22045 sokak kesişiminde Yahya Kemal Caddesi’ne doğru seyir halinde olan 15 ABF 946 plakalı Opel marka otomobile çarptı ve son olarak bir iki katlı müstakil evin bahçesine düştü.

Park Halindeki Kargo Aracı, 3 Araca Çarpıp Bahçeye Düştü-1

Olayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vererek yardım çağırdı. Şans eseri kazada yaralanan olmadı, ancak araçlarda maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Gölhisar'da feci kaza! Genç kız yaralandı Gölhisar'da feci kaza! Genç kız yaralandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal