Antalya'nın Adrasan Mahallesi'nde park halindeki bir tur minibüsü, alevler içinde kaldı. Yangın, çevredeki ormanlık alana sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındı. Minibüsten çıkan dumanlar, kilometrelerce uzaklıktan görüldü.

Park Halindeki Tur Minibüsü Alev Alev Yanma Anı (2)

Olay, Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 07 BOL 869 plakalı tur minibüsünün sürücüsü Ramazan Altaş, sabah saatlerinde Antalya'dan aldığı turistleri Adrasan sahilinde tekne turuna bırakmıştı. Saat 16.00 sıralarında turistleri almak üzere pazar yerindeki park alanında bekleyen Altaş, minibüsünün alev aldığını fark etti.

Park Halindeki Tur Minibüsü Alev Alev Yanma Anı (1)

Vatandaşların durumu hemen itfaiyeye bildirmesi üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Yoğun duman ve alevler kilometrelerce uzaklıktan görünürken, itfaiye ekipleri yangını hızla söndürdü ve ormanlık alana sıçramasını engelledi.

2400 Kg Sağlıksız Sucuk İmha Edildi 2400 Kg Sağlıksız Sucuk İmha Edildi

125 Suçtan 23 Yıl Hapisle Aranan Şahıs Yakalandı 125 Suçtan 23 Yıl Hapisle Aranan Şahıs Yakalandı

Park Halindeki Tur Minibüsü Alev Alev Yanma Anı (4)

Yangında minibüs tamamen kullanılmaz hale gelirken, yangının çıkış nedeni hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı. Olay sonrası, minibüsün tamamen yanmış olması ve ormanlık alanın zarar görmemesi sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi. Yangının kesin nedeni ve maddi zararın tespiti için çalışmalar devam ediyor.

Sunta Parke Satış Deposunda Büyük Yangın Sunta Parke Satış Deposunda Büyük Yangın

Kaynak: IHA