Kanal D'nin büyük beğeni toplayan yarışma programı Password izleyicileri merakta bırakıyor. Bu eğlenceli ve düşündürücü yarışma, Şebnem Bozoklu'nun sunumuyla ve Enis Arıkan'ın daimi yarışmacı olarak katkısıyla ekranlara geliyor. Peki, Password'ün yeni bölümleri hangi gün ve saatte yayınlanıyor? İşte detaylar...

password yarışması sunucuları kim

Cengiz Han Destanı Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Cengiz Han Destanı Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

Password Sunucuları Kimler?
Password yarışmasının sunuculuğunu ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu üstleniyor. Enis Arıkan ise her hafta yarışmada daimi yarışmacı olarak yer alıyor ve programın dinamiğine katkıda bulunuyor.

Password Yarışması Sunucuları Kimdir? Yeni Bölüm Ne Zaman?-1

Password Yarışması Büyük Ödülü Ne Kadar?
Password yarışmasında büyük ödül 250.000 TL olarak belirlenmiş. Bu yüksek ödül, yarışmanın heyecanını ve rekabetini artırıyor.

Bizim Aile Filmi: Oyuncular, Konusu ve Çekim Detayları Bizim Aile Filmi: Oyuncular, Konusu ve Çekim Detayları

Password Yarışması Sunucuları Kimdir? Yeni Bölüm Ne Zaman?-2

Password Hangi Gün, Saat Kaçta Yayınlanıyor?
Password yarışması, her Salı akşamı saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanıyor. Bu düzenli yayın saatleri, izleyicilerin yarışmayı kaçırmadan takip etmelerine olanak tanıyor.

Yalan Dizisi: Konusu, Oyuncuları ve Tüm Detaylar Yalan Dizisi: Konusu, Oyuncuları ve Tüm Detaylar

Password Yarışması Sunucuları Kimdir? Yeni Bölüm Ne Zaman?-3

Password Yeni Bölüm Ne Zaman?
Password yarışmasının yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak. Ayrıca saat 20:00'den itibaren aşağıdaki linke tıklayarak kesintisiz izleyebilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı: Oyuncu kadrosunda kimler var? Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı: Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kaynak: Haber Merkezi