Uzun süredir birlikteliğiyle dikkat çeken oyuncu çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Roma'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. İtalya'nın başkenti Roma'da gerçekleşen düğün töreninden ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi

Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Büyüledi Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Büyüledi

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıkları geçtiğimiz hafta duyurulmuştu. Pınar Deniz, evlilik haberlerini "Bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz" sözleriyle doğrulamıştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi

Nikah töreni için İtalya'ya giden çift, hazırlıklara hızlıca başlamıştı. Pınar Deniz, Vivienne Westwood imzalı zarif bir gelinlik tercih ederken, Kaan Yıldırım beyaz ceketli bir takım elbise giydi. Törene ait ilk fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kanal Kenarında Kimliği Belirsiz Erkek Cesedi Bulundu Kanal Kenarında Kimliği Belirsiz Erkek Cesedi Bulundu

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi

Hamilelik İddialarına Yanıt Verdi

Düğün sonrası basının ilgisini çeken bir diğer konu ise Pınar Deniz’in hamilelik durumu oldu. Bebek bekledikleri yönündeki iddialara yanıt veren Deniz, "Hamile olsam size söyler miyim, bir düşüneyim. Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum," şeklinde cevap verdi. Ayrıca, 1.5 aylık hamile olduğu iddialarına sessiz kalan Deniz, gazetecilerin ısrarlı sorularına "Kısmet bakalım" diyerek karşılık verdi.

İsrail Lübnan'da Çağrı Cihazlarını Eş Zamanlı Patlattı İsrail Lübnan'da Çağrı Cihazlarını Eş Zamanlı Patlattı

E I4 X0V 3 Ey36 Vq73Mp D F Q

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: Haber Merkezi