Antalya'nın Serik ilçesinde korkunç bir silahlı saldırı gerçekleşti. İzin günü olan bir polis memuru, cadde ortasında bir otomobilden ateş açılması sonucu ağır yaralandı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi ve kişisel bir mesele nedeniyle gerçekleştiği ifade ediliyor.

Araca çarpmamak için kendilerini motosiklette attılar Araca çarpmamak için kendilerini motosiklette attılar

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı-2

Olay, saat 13.00 sıralarında Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Şüpheli Gökhan K., plakalarının sökülmüş olduğu bir otomobil ile polis memuru Ali Ş.’yi görünce aracını durdurdu ve arka koltuğundan pompalı tüfek ile ateş etti. Saldırı sonucunda, polis memuru Ali Ş. vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralandı ve yere yıkıldı. Saldırgan olay sonrası hızla oradan kaçtı.

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı

Ayrıca, olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri gönderildi. Yaralı polis memuru Ali Ş., ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve buradaki tedavisinin ardından Antalya’ya sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildiriliyor. Olay sırasında saçmalar, yakınlardaki bir tamirhanedeki bir otomobile de isabet etti, ancak şans eseri o sırada orada bulunan çalışanlar yaralanmadı.

Fiş vermeyene de almayana da ağır cezalar geliyor Fiş vermeyene de almayana da ağır cezalar geliyor

Polis memuruna cadde ortasında pompalı tüfekle saldırı-1

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüpheli otomobilinin yol ortasında durması, arka koltuktan pompalı tüfekle ateş etmesi ve daha sonra yaralı polisi yerde görme anları net bir şekilde kaydedildi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yenidoğan Çetesinin kan donduran konuşmaları ortaya çıktı Yenidoğan Çetesinin kan donduran konuşmaları ortaya çıktı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA