Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü polis ekiplerine zorluk çıkarınca ilginç anlar yaşandı. Kazada ters kelepçe takılan sürücü, ekiplere "Ne kadar zor görev yaptığınızın farkındayım" dedi.

Polise Zorluk Çıkardı Ters Kelepçe Yiyince Tüm Tavrı Değişti (1)

Olay, dün saat 13.00 sularında Antalya'nın Hurma Mahallesi 37. Cadde üzerinde gerçekleşti. Güney Ü.'nün kullandığı 07 AUA 668 plakalı araç, önce yol kenarında park halinde bulunan 31 APU 313 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, karşı yönden gelen 07 CBY 10 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı ve takla attı.

Polise Zorluk Çıkardı Ters Kelepçe Yiyince Tüm Tavrı Değişti (7)

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçtan çıkartılan Güney Ü., kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Ancak, alkol kontrolü yaptırmak istemeyen Güney Ü., polis ekiplerine zorluk çıkardı. Trafik polisleriyle tartışan sürücü, ters kelepçe ile etkisiz hale getirildi ve polis merkezine götürüldü.

Polise Zorluk Çıkardı Ters Kelepçe Yiyince Tüm Tavrı Değişti (3)

İlginç Polis-Vatandaş Diyalogları

Karakola götürülürken, Güney Ü., polis memurlarına, "Sakin olun, ben sizin ne kadar zor bir görev yaptığınızın farkındayım" şeklinde ilginç bir açıklama yaptı. Sürücü, avukatının yolda olduğunu belirterek polislerle olan tartışmasını sürdürdü ve "Şu kelepçeleri çözer misin? Adamlar o kadar büyük bir iş yapıyor ki bana ters kelepçe takıyorsunuz. Üniversite mezunuyum, eczacıyım. Sakin olun, ben sizin ne kadar zor bir görev yaptığınızın farkındayım" dedi.

4 bin litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi 4 bin litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi

Polise Zorluk Çıkardı Ters Kelepçe Yiyince Tüm Tavrı Değişti (5)

Vatandaşların Görgü Tanıklığı

Olayı gören vatandaşlardan Turgay Delioğlu, kazanın ardından yaşananları şöyle anlattı: "Burada yeni taşınanlar var, sesi duyduğumda yola koltuk düştüğünü zannettim. Çocuğu okula bırakmak için çıktığımda kazayı gördüm. Polis, kaza yapan sürücüyle konuşuyordu. Sürücü, polise sert sözler söyleyince memur onu kelepçeledi."

Torbacılık yapan lüks araca, film gibi operasyon Torbacılık yapan lüks araca, film gibi operasyon

Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu

Polise Zorluk Çıkardı Ters Kelepçe Yiyince Tüm Tavrı Değişti (4)

Kaynak: IHA