Süper Lig’de Kasımpaşa ile yaşanan beraberlik sonrası moral bulmak isteyen sarı-kırmızılılar, Rigas mücadelesini kazanarak grup aşamasındaki iddialarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Rigas Fs Galatasaray Maci Muhtemel 11Ler Okan Buruk 2 Yildizi Kadroya Yazamiyor

Maç Tarihi ve Saati

Rigas FS - Galatasaray maçı, 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak. Mücadele, Letonya’nın başkenti Riga’daki Daugava Stadyumu’nda gerçekleşecek. Maçın hakemliğini Slovak hakem Filip Glova üstlenecek.

2Oryyfy Ir E Wt7Bvs A S Ey X Q

Yayın Bilgileri

Bu sezon, Galatasaray'ın Avrupa maçları şifresiz olarak yayınlanıyor. Rigas FS - Galatasaray karşılaşması, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Üç büyük takımın aynı gün oynayacak olması nedeniyle, futbolseverlerin dikkatleri bu yayın üzerine yoğunlaşmış durumda.

Uefa Avrupa Ligi Rfs Rigas Galatasaray Maci Ne Zaman Hangi Gun Hangi Kanalda Ve Saat Kacta Galatasaray Rfs Maci Sifreli Mi

Galatasaray’ın Sakatlık Durumu

Galatasaray, Rigas FS maçı öncesi sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Kaleci Fernando Muslera, gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alırken, Victor Osimhen’in de sol üst arka adele grubunda yaşadığı zorlanma nedeniyle bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca, Hakim Ziyech’in de sakatlığı devam ediyor.

0H T6L 1727771739 5273-1

Muhtemel 11:

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  • Galatasaray: Günay; Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs; Torreira, Sara; Barış, Mertens, Yunus; Icardi.

Rfs Rigas Galatasaray Muhtemel 11 Ler

Rigas FS’nin Performansı

Rigas FS, Virsliga'da 30 maçta elde ettiği 25 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 2 yenilgi ile dikkat çekiyor. Bu sezon ligde 90 gol atan ve yalnızca 19 gol yiyen Rigas, son 19 maçında mağlup olmadan 17 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar