Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, kızının intihar etmediğini ve vücudunda darp izine benzer kızarıklıklar bulunduğunu belirtti.

Rojin’in 18 gün kaybolduktan sonra bulunduğu yerdeki koşulların intihar olasılığını desteklemediğini ifade eden Kabaiş, "Kızımın intihar ettiğine inanmıyorum. Eğer intihar olsaydı, cansız bedeni bu kadar uzakta çıkmazdı. Bu durumu kabul etmiyorum," dedi.

X Q4C Cvbk Uucv0 Eex Qxxpg

Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir? Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir?

Kızının cansız bedeninde yandan sırta doğru bir kırmızılık gördüğünü anlatan Kabaiş, "Aklım başımda değildi ama o an vücudundaki izleri kontrol etme fırsatım olmadı. Keşke o an baksaydım," şeklinde konuştu. Ayrıca, otopsiyi gerçekleştiren doktorun darp izleriyle ilgili net bir açıklama yapmadığını vurguladı.

Rojin Kabaisin Cenazesi Iauy Cover

Kabaiş, yurdun güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğuna dikkat çekerek, "Cansız bedeninin bulunduğu yerde kamera yok, ışık yok. Bu durum, olayın aydınlatılmasını zorlaştırıyor. Ayrıca, bu bölgede içki içenlerin olduğunu biliyoruz; bu insanlar kızımı zarar vermiş olabilir," dedi.

Nizamettin Kabais

Rojin'in Google'da yaptığı aramaların intihar delili olamayacağını savunan Kabaiş, "Rojin tek başına 24 kilometre yürüyemez veya araba kullanamaz. Televizyonda 'Rojin internette bunu arattı' diye haber yapılıyor; bu intihar delili olabilir mi?" diyerek endişelerini dile getirdi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay