Kemal Sunal’ın başrolünde olduğu 1976 yapımı Sahte Kabadayı filmi bu akşam ekrana geliyor ve bu film, yeniden Suna Selen’in özel hayatını gündeme taşıdı. Şarkıcı rolüyle tanınan Suna Selen, Yeşilçam dönemin efsane isimlerinden biri olarak biliniyor. Ancak, izleyiciler Suna Selen’in kızı hakkında da bilgi sahibi olmak istiyor. İşte detaylar...

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-1

Sahte Kabadayı Filmi Nerede Çekildi?
1976 yapımı Sahte Kabadayı filmi İstanbul ve İzmit'te çekildi. Filmin çekimleri Kocaeli ve İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirildi.

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-2

Sahte Kabadayı Filmi Konusu Nedir?
Kemal, pişmaniye satarak geçimini sağlayan saf bir delikanlıdır. Bir gün babasının ünlü bir kabadayı olduğunu öğrenir. O andan itibaren de yaşamı tamamen değişir. Bir karıncayı bile incitmekten korkan Kemal, birden kendini bitirim kabadayıların arasında bulur. Onu koruyan tek şey tesadüfler ve şansıdır.

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-3

Sahte Kabadayı Oyuncuları Kimlerdir?
Filmin başrolünde Suna Selen’in yanı sıra Kazım Kartal ve Mümtaz Ener gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-4

Suna Selen’in Kızı Kimdir?
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Münir Özkul ile bir dönem evli olan Suna Selen’in kızı, Güner Özkul’dur. Suna Selen ve Münir Özkul’ün tek çocukları olan Güner Özkul, annesi gibi oyunculuk kariyerini seçti.

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-5

Güner Özkul'un Kariyeri Hakkında Bilgiler
Güner Özkul, oyunculuk kariyerine adım atarak televizyon ve sinemada çeşitli projelerde yer aldı. CNN Türk'te yayımlanan Afiş adlı kültür-sanat programının sunuculuğunu üstlenmiş ve çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Annesi Suna Selen ve ünlü babası Münir Özkul’un izinden giderek, ekranlarda dikkat çeken bir isim haline gelmiştir.

Yol Arkadaşım Filmi: Oyuncuları kimdir? Konusu nedir? Yol Arkadaşım Filmi: Oyuncuları kimdir? Konusu nedir?

Küçük Esnaf Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Çekim Detayları Küçük Esnaf Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Çekim Detayları

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-6

Suna Selen ve Güner Özkul’un Benzerlikleri
Suna Selen ve kızı Güner Özkul, sadece fiziksel olarak değil, oyunculuk yetenekleriyle de benzerlik gösteriyorlar. Suna Selen’in kariyerinde elde ettiği başarılar ve ünlü oyunculuk geçmişi, Güner Özkul’un da sanatsal kariyerine yön vermiş gibi görünüyor.

Tolgshow Filtresiz'de Bu Akşam Danilo Zanna Konuk Oluyor Tolgshow Filtresiz'de Bu Akşam Danilo Zanna Konuk Oluyor

Sahte Kabadayı’nın Yıldızı Suna Selen’in Kızı Bakın Kim?-7

Sahte Kabadayı Filmi Hangi Kanalda ve Nasıl İzlenir?
Kemal Sunal’ın unutulmaz performansıyla dikkat çeken Sahte Kabadayı, bu akşam saat 20:00’de Show TV'de ekranlara geliyor. Ayrıca izleyicilere nostaljik bir Yeşilçam deneyimi sunacak olan bu filmi saat 20:00'den itibaren aşağıdaki linke tıklayarak kesintisiz izleyebilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Diriliş (The Revenant): Konusu, Oyuncuları ve Çekim Detayları Diriliş (The Revenant): Konusu, Oyuncuları ve Çekim Detayları

Kaynak: Haber Merkezi