Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edilen bir tartışma sırasında saldırıya uğradı. Olayın anları, bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn Darp Edildi: O Anlar Kamerada

Görüntülerdeki Gerilim

Bodrumspor, Hatayspor'u 1-0 Yendi! 8 Tane Sarı Kart! Bodrumspor, Hatayspor'u 1-0 Yendi! 8 Tane Sarı Kart!

Saldırgan, Gökhan İn ile konuşurken tehditkar sözler sarf ediyor. Kaydın bir bölümünde, “Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!” diyerek İn’i darp ediyor.

Gökhan İn ise tehditlere soğukkanlı bir şekilde yanıt veriyor: “Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam.” Video, saldırganın “Olamayacak bunlar” demesiyle sona eriyor.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn Darp Edildi: O Anlar Kamerada-1

Kongre Süreci

Sakaryaspor’un olağanüstü genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre, 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda yeniden gerçekleştirilecek. Bu kongrede, Gökhan İn ve diğer adaylar arasında önemli bir rekabet yaşanması bekleniyor.

Yolun Karşısına Geçerken Motor Sürücüsüne Araç Çarptı: 1 Ölü Yolun Karşısına Geçerken Motor Sürücüsüne Araç Çarptı: 1 Ölü

Bu olay, Sakaryaspor camiasında büyük bir endişeye neden olurken, başkanın yaşadığı saldırı toplumda da yankı buldu.

Bodrumspor, Hatayspor'u 1-0 Yendi! 8 Tane Sarı Kart! Bodrumspor, Hatayspor'u 1-0 Yendi! 8 Tane Sarı Kart!

Kaynak: Haber Merkezi