Kahramanmaraş’ta Küçük Sanayi Sitesi'nde yaşanan vahim olayda, 29 yaşındaki Mesut Kazancı su istediği gerekçesiyle darp edilerek hayatını kaybetti. Olay, Kazancı'nın aşırı susadığı için bir iş yerine su sormasıyla başladı ve kısa sürede trajik bir hal aldı.

İddiaya göre, Kazancı aracını park ederek Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir metal fabrikasına girdi ve su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. Fabrikada çalışan bir işçi, Kazancı’ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra Kazancı, bir şişe su daha istedi ancak bu talep işçi tarafından geri çevrildi. Bunun üzerine iki taraf arasında tartışma çıktı.

Sanayi Sitesi’nde Su İsteyen Genç Öldürüldü: 6 Kişi Gözaltında

Tartışma Şiddete Dönüştü

Tartışma kısa sürede büyüyerek, fabrikanın diğer çalışanlarının da dahil olmasıyla 6 kişi Kazancı'yı sopalarla darp etti. Aldığı ağır darbeler sonucu Kazancı, olay yerinde bilincini kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç adam, iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Ailesi Kazancı'dan Haber Alamayınca Araştırmaya Başladı

Olayın ardından Mesut Kazancı’nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Yapılan araştırmalar sonucu yoğun bakımda kimliği belli olmayan bir hastanın bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Kimlik tespiti sonrasında Kazancı’nın ailesi, acı haberi aldı.

Kahramanmaraş Haber

İki Aylık Çocuğunu Geride Bıraktı

Kazancı’nın iki aylık bir bebeği olduğu öğrenilirken, ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Otopsi işlemlerinin ardından genç adamın cenazesi dün toprağa verildi. Polis, olayla ilgili 6 zanlıyı yakalayarak adli makamlara sevk etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:

Mesut Kazancı,

Küçük Sanayi Sitesi,

su tartışması,

ölüm,

sopalı saldırı,

gözaltı,

Kahramanmaraş

2 Yaşındaki Bebeğe Önce Cinsel İstismar Sonra Öldüresiye Dayak Attılar 2 Yaşındaki Bebeğe Önce Cinsel İstismar Sonra Öldüresiye Dayak Attılar

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYIN.

Editör: Haber Merkezi