O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi, görsel bir şölen sunarken, izleyicileri ekran başına toplamayı başardı. Bölümün finalinde Hasan’ın Filiz’e ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

Dizinin yeni bölümü, reytinglerde tüm izleyici gruplarında iyi sonuçlar elde ederek sosyal medyada #SandıkKokusu etiketiyle 2 saat 35 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Maxresdefault-25

Filiz ve kızları, düğün için Urfa’ya giderken Hasan’ın kardeşi Gülnaz’ın yaptığı büyük hazırlıklar göz doldurdu. Bu sırada Kemal komiser, Filiz’i arayarak Hasan’ı ele verecek belgeleri toplaması gerektiğini söyledi. Sıra gecesinde karşılaşan Bora ve Karsu, birbirlerinin bağlantısını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Narin olayında yeni gelişme! Adli tıp raporu tamamlandı Narin olayında yeni gelişme! Adli tıp raporu tamamlandı

Filiz, delil bulma ümidiyle Hasan’ın odasını karıştırırken Gülnaz onu yakaladı ve bir şeylerin peşinde olduğunu fark etti. Gülnaz, durumu abisine bildirdi. Hasan, Gülnaz’a inanmamış gibi davransa da içinde bir kuşku oluştu. Bölüm, Hasan ve Türkan arasındaki övme tartışmasıyla renkli anlara sahne oldu.

Reha, Karsu’nun tekrardan velayet davası açtığını öğrenince bu duruma çıldırdı ve hesap sormak için Karsu’nun kapısını çaldı. Karsu ise geri adım atmaya niyetli değildi. İflas eden kocasıyla sorunlar yaşayan Ayça, annesi Türkan’ın yanına döndü. Gülnaz, abisinin borcu olduğunu kapı dinleyerek öğrenince aklı abisinde kaldı ve kızıyla birlikte Hasan’ın yanına taşındı.

Aslıgül, nişanlandığını Bora Bey’e bildirirken, Bora sinirlenip Aslıgül’ü kovdu ve Karsu’yu kişisel asistanı yaptı. Reha, Karsu’nun eşi Can’ın sürekli yurt dışında olmasından şüphelenmeye başladı. Lale’nin Hollanda’ya gitmesini fırsat bilerek Can’ı bulmaya çalıştı.

Bölümün sonunda Filiz, gerekli belgeleri komiser Kemal’e teslim etti ve kızının borçlarının silinmesine çok yaklaştı. Ancak, yürürken bankta Hasan’ı görünce şok oldu. Hasan, Filiz’i yanına oturması için çağırdı. İzleyicilerin aklındaki soru ise "Hasan, Filiz’i mi takip ediyordu?" oldu. Filiz için bu yolun sonu mu?

Yeni sezonu heyecanla beklenen "Sandık Kokusu," güçlü kadrosuyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi