Rojin'in Telefonu, Ailesine Umut Işığı Olacak mı? Rojin'in Telefonu, Ailesine Umut Işığı Olacak mı?

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Sandık Kokusu", 29. bölümüyle Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni bölümünden merak uyandıran ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı.

Galeri 906X510

Fragmanda, Hasan ve Filiz’in aşk dolu anları dikkat çekerken, Gülnaz’ın neşeli halleri de bölüme renk katacak gibi görünüyor. Ancak asıl dikkat çeken gelişme, Bora'nın Ayça’ya beyaz gül göndermesiyle Karsu’nun kafasının karışması. Karsu, bu jestin ardındaki anlamı öğrenince “Biz bitti demeden bitmez” sözleriyle yeni bölümde neler olacağını sorgulamaya başlayacak.

F0 C F12 D90 E D0 B D F6 D936 E7 C E545 A8 A C4 640X360

Geçen hafta yayınlanan bölümde Karsu, Can ile boşanma davası için mahkemeye gitti. O anlar, finale damgasını vurdu ve Can, Karsu’yu kötüleyerek "İyi bir eş olamaz" diyerek durumu daha da karmaşık hale getirdi. Ancak Karsu, tüm bu olumsuzluklara rağmen boşanmak istemediğini dile getirdi ve bu durum onu şoke etti.

74842783 D4519 C87 C5 C A A B1 D2931 F2 D8 640X360

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı "Sandık Kokusu"nun yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi yetenekli isimler yer alıyor.

"Sandık Kokusu", yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de ekranlara gelecek.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay