Show TV'de çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan “Sandık Kokusu” dizisinin 30. bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. Bu bölümde, Karsu’nun kıskançlık duyguları ön plana çıkarken, Can’ın mahkemede söyledikleri herkesi şok edecek. Karsu, olayların içinde Reha’nın olduğunu fark ettikten sonra hayatıyla ilgili önemli kararlar almaya başlıyor. Çocukları Reha’ya bırakma kararı alan Karsu, kendisini yeni bir yolculuğa çıkarırken, Filiz ve Hasan’ın Adalar’da mahsur kalması da dikkat çekiyor.

Sandik Kokusu Nun 30 Bolum 2 Tanitimi Yayinlandi 4779

Kemal Kılıçdaroğlu’na Zorla Getirilme Kararı İptal Edildi Kemal Kılıçdaroğlu’na Zorla Getirilme Kararı İptal Edildi

Karsu’dan Bora’nın bir davet düzenlediğini öğrenen Ayça, bu durumu kendi lehine çevirmek için harekete geçiyor. Davetin konseptine uygun bir şekilde giyinen Ayça, girdiği ortamda özgüveni ve güzelliğiyle Bora’nın yanı sıra herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bora, Karsu’ya Ayça’ya gül gönderme talimatı vererek, kıskançlık ateşini körüklüyor. Karsu, eski asistanından bu durumun bir ilişki başlangıcı olduğunu öğrenince, Ayça’ya karşı kıskançlık duygularını hissetmeye başlıyor.

F32110 C2122 C586 A7955 B431791 C E589 640X360

“Sandık Kokusu”nun başarılı oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha) gibi tanınmış isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümü, 9 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay