Yayınlanan ikinci ve üçüncü tanıtımlar, merak uyandıran gelişmeleri gözler önüne serdi.

Merkez Bankası, Kredi Kartı Kullanım Nedenlerini Paylaştı Merkez Bankası, Kredi Kartı Kullanım Nedenlerini Paylaştı

İkinci tanıtımda Karsu ve Bora’nın helikopterdeki görüntüleri dikkat çekerken, Ayça’nın “Ben senin patronuna yürüyeceğim, haberin olsun.” sözleri kafaları karıştırıyor. Ayrıca, Gülnaz’ın hamile olduğunu öğrenen herkes şoke oluyor. Bora, Karsu’yu Reha ile yaşadığı sorunlar ve aile içi problemler nedeniyle işten çıkarıyor. Karsu’nun bu durumda nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

E B06 A4 E7 F D22 A614 C49 D92 C C87 D274 F4 640X360

Üçüncü tanıtımda ise Karsu’nun haberlerini Ayça’nın göstermesi dikkat çekiyor. Filiz, görümcesi Gülnaz ile yaşadığı anlaşmazlıkları Hasan’a aktarıyor. Gülnaz’ın bir kadınla kavgası herkesi şaşkına çevirirken, Filiz’in bu kavganın ortasında kalması izleyenleri güldürüyor. Ayça’nın Bora ile evleneceğini açıklaması ise akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

B0 C E E F53 E F7 B B79 E8 D A58 A6 B F1 D3392 C 640X360

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler yer alıyor.

‘Sandık Kokusu’, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak!

Editör: Haber Merkezi