31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte kamuoyunun ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Özellikle seçim dönemlerinde sık sık bir arada görülen İmamoğlu ailesinin en büyük çocuğu olan Selim İmamoğlu'nun kimliği ve yaşamı hakkında merak edilenler bulunuyor. Mehmet Selim İmamoğlu'nun hayatı ve kariyeri merak edilmeye başladı...

Selim İmamoğlu, ilk olarak 2019 yerel seçim döneminde Ekrem İmamoğlu'nun adaylık kampanyası süresince kamuoyunun dikkatini çeken isimlerden biri oldu.

Selim Imamoglu Kimdir

Selim İmamoğlu ne iş yapıyor? Selim İmamoğlu mesleği ne?

1997 yılında doğan Mehmet Selim, İmamoğlu ailesinin en büyük çocuğudur. Yeşilköy Anadolu Lisesi'nden başarıyla mezun olduktan sonra lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince fizik alanında da dersler almıştır.

Edinilen bilgiler arasında Mehmet Selim'in basketbolla ilgilendiği bilgisi yer almaktadır. 

Selim Imamoglu Kimdir 2

Selim İmamoğlu evli mi?

2023 yılına ait bazı haberlere göre Selim İmamoğlu'nun işletmeci Melis Çatak ile birlikte olduğu iddia edilmektedir. Bu iddialar, ikilinin birlikte görüntülenmesiyle ortaya çıkmıştır.

Ekrem İmamoğlu'nun kaç çocuğu var?

Ekrem İmamoğlu'nun ailesine olan bağlılığını sıkça dile getirdiği bilinmektedir. Eşi Dilek İmamoğlu ile 1995 yılında evlenen İmamoğlu çiftinin üç çocuğu vardır.

Mehmet Selim 1997 yılında doğmuş, Semih 2005 yılında ve Beren ise 2011 yılında dünyaya gelmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi