Eski futbolcu Serhat Akın’ın silahlı saldırıya uğraması ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Serhat Akın vuruldu mu? Serhat Akın saldırıya mı uğradı? Serhat Akın sağlık durumu nasıl? Serhat Akın kimdir? Serhat Akın olayı nedir?

Beykoz'daki Kavacık Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Serhat Akın ve yanında bulunan kişi, bir program çıkışında binadan ayrıldığı sırada silahlı saldırıya uğradı. 

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saldırgan hızla koşarak Akın’a yaklaştı ve ayaklarına ateş etti. Saldırganın motosikletle olay yerinden kaçtığı görüntülerde net bir şekilde görüldü.

Ekran Görüntüsü 2024 09 27 140744

"Program çıkışı ayaklarıma sıktılar"

Serhat Akın, yaşanan saldırıyı sosyal medya hesabından, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" şeklinde duyurdu. Hastaneye kaldırılan eski futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 27 140701

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Polis ekipleri, saldırının failini yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Şüphelinin kimliği henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Xc Ly859 Gk Uu5K G Whwh Tf Mw

Fenerbahçe ve TFF’den Geçmiş Olsun Mesajı

Serhat Akın'ın silahlı saldırıda yaralanmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçmiş olsun mesajı yayımladı. Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akın’a acil şifalar dilerken, TFF de saldırıyı kınayarak Akın’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Serhat Akin Vuruldu 8697

Tedavisi Devam Ediyor

Ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir’deki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, eski milli futbolcu Tuncay Şanlı da Akın'ı ziyaret ederek destek verdi.

S B657345535D0846Fd72Dd51C693D55D706356Aae

Serhat Akın kimdir?

Aslen Erzincan kökenli olan Serhat Akın 5 Haziran 1981’de Almanya’da dünyaya geldi. Serhat Akın 10 yaşındayken Karlsruher takımının alt yapısında kariyerine başladı. 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan Serhat Akın Milli Takım forması da giydi.

Milli Takım forması ile 16 maça çıkan Serhat Akın 3 gol kaydetti.

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir? Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?

2014-15 sezonunda futbol kariyerini bitiren Serhat Akın bu döneme kadar FC Köln, RC Anderlecht, Konyaspor, Denizlispor ve birçok takımın formasını giydi.

Editör: Evrim Tuna Şahin