Eski futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırı, Türk futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz hafta yaptığı tehdit açıklamalarıyla gündeme gelen Akın'a yapılan saldırı, futbol dünyasında şok etkisi yarattı.

66F64Bd53746E862 W1200Xh675

Saldırının Ardından Hastaneye Kaldırıldı

Beykoz’da katıldığı bir program çıkışı ayağından vurulan Serhat Akın, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı. Olayla ilgili olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

66F5D3608C4A7B9D8D5C8797

Serhat Akın’ın Sosyal Medya Paylaşımı

Saldırı sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe." ifadelerini kullandı. Bu açıklama, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Akin Serhats

Geçen Haftaki Sözleri Gündemde

Serhat Akın’ın geçtiğimiz hafta Sports Digitale kanalında yaptığı açıklamalar, yaşanan saldırının ardından yeniden gündeme geldi. Akın, "Beni tehdit ediyorlar, adam tuttular beni indirecekler," demişti. Bu sözler, Fenerbahçe camiasındaki bazı kişilerle arasında yaşanan gerginliğe işaret ederken, saldırının bu açıklamaların ardından gelmesi dikkat çekti.

66F63Ef3535C1D4206137348

Acun Ilıcalı’dan Destek Mesajı

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, saldırı sonrası sosyal medya hesabından Serhat Akın’a destek mesajı yayınladı. Ilıcalı, "Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Serhat Akina Silahli Saldiri Duzenlendi 4G2N

Fenerbahçe Kulübü'nden Kınama

Fenerbahçe Spor Kulübü de resmi bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı. Kulüp, "Eski futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Faillerin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini bekliyoruz," ifadelerine yer verdi.

A Milli Takım'ın Karadağ ve İzlanda maçları kadrosu açıklandı A Milli Takım'ın Karadağ ve İzlanda maçları kadrosu açıklandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar