Kayıp Olan Gencin Cansız Bedeni Bulundu! Kayıp Olan Gencin Cansız Bedeni Bulundu!

Ümraniye'de yaşanan korkunç olayda, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin, gözaltına alındığı karakoldan annesiyle görüşürken kaçtığı ortaya çıktı. 26 suç kaydı bulunan Geçti, motosiklet hırsızlığı suçlamasıyla gözaltına alınmış ve karakola getirilmişti. Annesiyle görüşmek isteyen Geçti, polislerin izniyle karakol bahçesine çıkarılmıştı. Tam bu sırada fırsatı değerlendiren Geçti, karakoldan kaçarak izini kaybettirdi.

Seyda Yilmaz In Vurulma Ani Ve Nasil Oldu Katil 17859475 8175 Amp

Polis merkezinde görevlilerin, sabıka kaydı bulunan bir şüpheliyi annesiyle tek başlarına görüştürerek karakol bahçesine çıkarması, büyük tartışmalara neden oldu. Uzmanlar, bu durumun ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğunu ve olayın yaşanmasında önemli bir rol oynadığını belirtiyor.

Son Dakika Haberi Umraniye De Sehit Edilen Polis Memuru Seyda Yilmaz Memleketinde Topraga Verildi Esinin Sozleri Yurekleri Dagladi 252

Kısa süre sonra Geçti'nin peşine düşen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Ancak yaşanan arbedede, Geçti bir polis memurunun silahını alarak ateş etti. Bu sırada görevli olan polis memuru Şeyda Yılmaz, şehit oldu. Olayın ardından emniyet güçleri tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili görevli tüm polisler hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay