Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut Yazılı Basın Açıklaması yayınlayarak. Hemşehrilerine teşekkür etti.


Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut açıklamasında vatandaşlara seslenerek ''Vermiş olduğunuz destekler ile Burdur'umuzda tüm seçim bölgelerimizde oyumuzu arttırarak CHP'nin Türkiye 'de oyunu yüzdesel olarak en çok arttıran il olmamızı sağlayan ve BURDUR İl Merkezi, KARAMANLI ve YEŞİLOVA İlçelerimizin genelinde 1.parti yine ÇAVDIR Merkez'de açık ara 1. Parti olmamızı sağlayarak bizlere bu gururu yaşatan partili, partisiz tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Yine BUCAK ilçemizde partimize müthiş bir katkı sağlayarak rekor oy almamızı sağlayan Hülya Gümüş Vekilime, yine bu sürece katkı koyan Süleyman Erman Vekilime çok teşekkür ediyorum.

Başta Kadın ve Gençlerimiz olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Partili emekçilerimize, gece gündüz bizlerle beraber yol yürüyen Saadet Partisi yöneticilerimize ve seçmenlerimize, Gelecek, Deva, Demokrat partisi yöneticilerimize, seçmenlerimize, Her ne kadar milletvekili seçiminde ayrı listeler de olsak da Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu' na destek veren İYİ partili yöneticilerimiz ve seçmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum'' dedi.