Milletvekilliği seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve Burdur'umuza hayırlı olması temennisiyle memleketimiz için İYİ bir gelecek diliyorum.

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER başta olmak üzere; beraber yol yürümekten onur duyduğum kıymetli aday arkadaşlarıma, il ve ilçe teşkilatlarımızda çalışan arkadaşlarımıza, Burdur'u doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizlere eşlik eden gönüllülerimize, dualarını eksik etmeyen büyüklerimize, seçim ve sandık görevlilerine, desteklerini esirgemeyerek oy veren, vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Yaklaşık 5 yıl boyunca İl Başkanlığı görevini üstlendiğim Partimin Milletvekili adayı olma onurunu yaşadım. Seçim süreci boyunca gece gündüz demeden ilçe ilçe, köy köy ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de partim adına, İYİ bir Burdur adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminde partim ve ittifak ortaklarımız ile ülkemizin geleceği için var gücümüzle çalışacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Selam ve saygılarımla