Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, Ağlasun ilçesinde ve köylerinde vatandaşlarla buluştu. Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Gümüş, Ağlasun ilçe merkezinde partililerle kahvaltıda buluştu.

'VATANDAŞ DA ŞİKAYETÇİ ESNAF DA!'

Akabinde esnaf ve Pazar yeri ziyareti yapan Hülya Gümüş, sıkılmadık el bırakmadı. Pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Gümüş, pazarda alışveriş yapan vatandaşların fiyatların pahalı olmasından dolayı gösterdikleri serzenişe hitaben, 'Ülkemiz büyük bir ekonomik kriz içinde. Bu krizi birileri kabul etmese de bizler vatandaş olarak yaşıyoruz. Herkes şikayetçi. Halk ekonomiden, hayat pahalılığından şikayetçi. Üreticilerimiz maliyetlerden, giderlerden, samandan, yemden, elektrikten, gübreden, ilaçtan şikayetçi. Pazar esnafı şikayetçi, 'zaten maliyetler çok yüksek, mecburen bizim fiyatlarımız da yükseliyor ve biz ürünümüzü satamıyoruz' diyorlar. Halkımız şikayetçi; pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız fileyi dolduramamaktan şikayetçi. Emekli çok şikayetçi, kendi evinde oturan emeklilerimiz dahi aldıkları 7 bin 500 liralık maaşın 1 hafta dayanmadığını söylüyorlar. Vatandaşlarımızın sepetin, filenin dolamamasından şikayetçi.' İfadelerini kullandı.

KÖYLERE GERİ DÖNÜŞ SAĞLANACAK!

Ağlasun ilçe merkezinde ziyaretlerinin ardından Yazır köyüne geçen Gümüş, Merkez ve köy muhtarları ile ilgili yapılacak olanları, köy nüfusunun artması, köy halkının hakkını alması, tarım ve hayvancılık ile ilgilenen çiftçilerimizin daha fazla mağdur olmaması için yapılacak olan politikalarımızı anlattı.

DEĞİŞİM KÖYLERDEN BAŞLAYACAK!

Mamak köyünde kahvehanede yurttaşlarla buluşan Hülya Gümüş, 'Değişimin anahtarı sizlersiniz. Merak ettiklerinizi soracaksınız bizde anlatacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Bu yolda bizlere omuz veren herkese teşekkür ederiz. Hep birlikte halkın iktidarını kurmak için geliyoruz.' İfadelerini kullandı.

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, ayrıca Ağlasun ilçesinde Öğüt ailesine taziye ziyaretinde bulundu.