Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vekil Akbulut, 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kolları sıvadı. 10 günlük süreçte kapı dolaşacağını belirten vekil Akbulut Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini anlatarak hemşehrilerine bilgilendirmede bulundu. Ziyaretleriyle ilgili genel değerlendirmede bulunan Akbulut:' Seçimler 2. tura kaldı biz de bundan dolayı çalışmalarımızı hızlandırdık. 2. Tur İçin İlk Çalışmamıza Kozağaç'tan Başladık. Hemşehrilerime Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinden, projelerinden ve planlarından bahsederek bilgilendirmede bulundum. Sizlere söz 28 Mayıs'ta baharlar gelecek. Bu bedbaht düzen son bulacak.' dedi.

Türkiye'de oy oranını yüzdelik olarak en fazla arttıran ilin Burdur olduğunu da belirten Vekil Akbulut:' Sandıktan çıkan sonuçlar gösteriyor ki bizler bu seçimin galibiyiz. Halkımızın büyük bir çoğunluğu değişim istiyor. Özellikle yerelde de çalışmalarımız meyvesini verdi. CHP Burdur'da büyük bir atılım yaptı ve oyunu en çok arttıran il oldu. Yüzde 60 oranında oyumuzu yükselttik. Bu süreç böyle devam edecek. Her zaman halkımızla iç içe olacak, halkımıza gerçekleri bizzat göstereceğiz. Oyumuz 81 ilde artarak devam edecek. Hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.