Sofia Vergara ve Joe Manganiello yedi yıllık evliliklerini 2023 yılında sonlandırdılar. Boşanmanın ardından ikiliden de sessizliğini bozan ilk kişi Vergara oldu. Vergara, El Pais'e verdiği röportajda boşanma nedeninin çocuk olduğunu açıkladı.

Reyhan Karaca ile Berksan aşk yaşıyor iddiası gerçek mi? Reyhan Karaca ile Berksan aşk yaşıyor iddiası gerçek mi?

Vergara, Manganiello'nun kendisinden çocuk sahibi olmasını istediğini, fakat kendisinin artık anne olmak istemediğini ve torun sevme zamanının geldiğini söyledi. Bu açıklamalar, Manganiello'nun daha genç olmasından ve çocuk sahibi olmak istemesinden dolayı boşandıklarını ima etti.
Manganiello ise Men's Journal'a verdiği röportajda Vergara'nın sözlerini yalanladı. Evliliklerinin bitme nedeninin çocuk olmadığını savundu. Manganiello, Vergara ile evlilik öncesi ve evliliklerinin ilk yıllarında bu konu hakkında konuştuklarını ve anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Kolombiya doğumlu güzellik, basitçe şöyle dedi: 'Evlenmemiz, eşim daha genç olduğu için bitti; o çocuk sahibi olmak istiyordu ve ben yaşlı bir anne olmak istemiyordum.'

Manganiello, Vergara'ya çocuk sahibi olmak istemezse bunun sorun olmadığını söylediğini ve bu konuda onu asla zorlamayacağına dair yemin ettiğini de sözlerine ekledi.
Manganiello, bir gün baba olmak istediğini, fakat bunun için Vergara'dan boşanmadığını ve evliliklerinin ilk yıllarında çocuk sahibi olmak için çaba sarf ettiklerini de açıkladı.

sofia vergara and joe manganiello a timeline of their relationshipManganiello, Vergara'nın ayrılık nedeni olarak çocuk meselesini öne sürmesinin onu hayal kırıklığına uğrattığını da belirtti. Manganiello, sanki bir orta yaş krizi yaşıyormuş gibi ve Vergara'nın bedenini sömüren biri gibi gösterildiğini savundu.
Çift, 2023 yılında ortak bir açıklamayla boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Boşanma davasını Manganiello açmış ve gerekçe olarak da şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

Zaten Vergara, Joe'dan ayrılığının ardından yeni aşkı ortopedi cerrahı Justin Saliman ile gündem oldu.Vergara ve Manganiello'nun boşanması ardından ikisi de yeni ilişkilere yelken açtı. Vergara, ortopedik cerrah Justin Saliman ile, Manganiello ise Caitlin O'Connor ile birlikte olmaya başladı.
Joe ise 34 yaşındaki aktris Caitlin O'Connor ile devam etti.

Kaynak: Haber Merkezi