Aktif fay hatları üzerinde yer alan ülkemizde zaman zaman depremler meydana geliyor. Yaşanan bu depremler çoğu zaman 5 şiddetinin altında meydana gelirken bazen çok şiddetli depremler de yaşanabiliyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Deprem Mi Oldu En Son Nerede Saat Kacta Ve Kac Siddetinde Deprem Oldu Afad Acikladi Iste Bugunku Son Deprem Verileri Tos6

Deprem mi oldu? Son deprem nerede, saat kaçta ve hangi büyüklükte meydana geldi? AFAD açıkladı: İşte bugünkü depreme ilişkin son veriler... 
AFAD'ın açıkladığı son deprem listesi yakından takip ediliyor. Yaşadığı illerde depremi hisseden vatandaşlar, son depremlerin listesini araştırıyor. AFAD'ın 7 Mayıs 2024'te derlediği son depremler listesine göre "Deprem oldu mu?" "Son deprem nerede, saat kaçta ve hangi büyüklükte meydana geldi?" sorusu yanıt buldu.

Adanada Korkutan Deprem

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından vatandaşlar "Son Depremler" listesini AFAD'dan takip etmeye devam ediyor. AFAD, resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden anlık deprem verilerini paylaşıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ...

Kaynak: Haber Merkezi