Son dakika depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremleri hala listelemeye devam ediyor. Bölgede olası bir deprem durumunda vatandaşlar, en son meydana gelen depremin nerede ve ne zaman olduğunu öğrenmek için bu liste üzerinden bilgi alabilirler. Deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta oldu? İşte 4 Eylül 2024 Çarşamba günü meydana gelen son depremler...

Deprem Mi Oldu En Son Nerede Saat Kacta Ve Kac Siddetinde Deprem Oldu Afad Acikladi Iste Bugunku Son Deprem Verileri Tos6-1

Kandilli Rasathanesi, Amasya Musaköy'de 3.4 büyüklüğünde bir depremin gerçekleştiğini açıkladı. Depremin derinliği 1 kilometre olarak kaydedildi.

Türkiye, 6 Şubat'taki büyük felaketin ardından artçı sarsıntılarda büyük bir korku ve panik yaşıyor. Şimdi bu endişe Amasya'ya taşındı.

Fiş almayanlar dikkat! Artık onun da cezası var... Fiş almayanlar dikkat! Artık onun da cezası var...

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Amasya Musaköy'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 14:23'te gerçekleşti ve derinliği 1 kilometre olarak belirlendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ