Peki Kadir Ezildi kimdir?
Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 doğumlu olup Konya kökenlidir. Bir özel hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmış ve İstanbul'da annesi ve erkek kardeşiyle yaşamaktadır. Sosyal medyadaki paylaşımları ve televizyon programlarıyla geniş kitlelere ulaşarak popülerlik kazanmıştır.
Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'e çeşitli bilezikler hediye etti. Erzurum'da yaşayan Gamze Türkmen ile uzun süredir ilişki yaşayan Ezildi, evlilik hazırlıklarına başladı.

Sunucu Kadir Ezildi Nişanlandı, herkesin gözü gelinin altınlarına takıldı

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen ise
1 Mart 1993 doğumlu bir isimdir ve Erzurum'un Yakutiye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Kamuoyuna özellikle Fırat Türkmen'in kardeşi olarak tanınmaktadır. Eğitim hayatıyla ilgili pek bilgi bulunmasa da genç yaşta televizyon dünyasında kendine yer edinmiştir. Kadir Ezildi ile olan ilişkisi medya ve hayranlarının dikkatini çekmiştir; Ezildi'nin televizyon programlarındaki başarısıyla ünlü bir isimken, Gamze Türkmen de kardeşi Fırat Türkmen'in seslendirdiği "Canlar Cananı Muhammed" ilahisiyle tanınmaktadır.
Nişan töreninde Ezildi siyah takım elbise giyerken, gelin Gamze Türkmen bej abiye tercih etti. Türkmen'e göz alıcı altın takılar hediye edilirken, çift eylül ayında İstanbul'da bir nişan töreni düzenlemeyi planlıyor.

Reyhan Karaca ile Berksan aşk yaşıyor iddiası gerçek mi? Reyhan Karaca ile Berksan aşk yaşıyor iddiası gerçek mi?

Sunucu Kadir Ezildi Nişanlandı, herkesin gözü gelinin altınlarına takıldı
Kadir Ezildi, sevgilisine duygularını ifade ederek, "Yanında bulduğum huzur, gözlerimizdeki heyecan, karnımdaki kelebekler daim olsun canımın içi" dedi. Ezildi ayrıca, nişanlısı için yapılan olumsuz yorumlara cevap vererek, "Sevgilim gülmüyor değil, sadece kameraya alışık olmadığı için utanıyor. Benimle çok güzel gülüyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi