Son aylarda büyük bir ilgi gören Temu hakkında birçok soru işareti var. Peki Temu hakkında merak edilen soruların yanıtları neler? Temu Türkiye’ye ürün gönderiyor mu? Temu dolandırıcı mı? Temu hangi ülkenin? İşte merak edilenler…

Son dakika Narin Cinayeti Gelişmesi Baba serbest, anne ve abiye tutuklama istendi. Son dakika Narin Cinayeti Gelişmesi Baba serbest, anne ve abiye tutuklama istendi.

Temu Turkiye 2

Temu nedir?

Son zamanlarda popüler hale gelen Temu hakkında merak edilen pek çok soru var. Türkiye'de Temu'nun var olup olmadığı, siparişlerin ne kadar sürede geldiği gibi konular ön planda. Temu, Türkiye'de herhangi bir şubesi veya merkezi bulunmayan, uluslararası bir e-ticaret platformudur. Ürünleri kargo aracılığıyla müşterilere ulaştırır.

Temu Turkiye 3

Temu alışveriş limiti var mı? Temu alışveriş limiti ne kadar?

Temu'nun Türkiye'ye ürün gönderip göndermediği ve dolandırıcı olup olmadığı gibi sorular da sıkça gündeme geliyor. Temu, kuruluş yeri olarak Boston, Massachusetts'te bulunan ve dünya genelinde milyonlarca ticari ortak, üretici ve marka ile çalışan bir e-ticaret şirketidir. 2022'de kurulan Temu, hızla büyüyerek 2024 itibariyle küresel bir oyuncu haline gelmiştir.

Temu üzerinden alışveriş yaparken belirli bir alışveriş limiti bulunur. Bu limit, hem tüketicilerin korunması hem de sistemin sürdürülebilirliği için getirilmiştir. Örneğin, minimum 980 TL tutarında bir sipariş verilmesi gerekebilir. Bu uygulama, daha geniş ürün seçenekleri sunmayı ve fazla ambalaj atığını önlemeyi amaçlar.

Kaynak: Haber Merkezi