Kuaförlerin pazar günü çalışıp çalışmayacağı, Ticaret Bakanlığı'nın son düzenlemeleriyle netlik kazandı. Bakanlık, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olmasına ilişkin aldığı kararı yeniden değerlendirdi. Peki, kuaförler pazar günü açık mı olacak? İşte detaylar...

Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak mı?

Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak mı?

Ticaret Bakanlığı'nın yeni kararıyla, kadın kuaförleri ve güzellik salonları pazar günleri kapalı olma zorunluluğundan muaf tutuldu. Buna göre, berberler pazar günleri kapalı kalmaya devam ederken, kadın kuaförleri ve güzellik salonları pazar günü açık olacak. İşletmeler, haftanın diğer günlerinde izin yapma hakkına sahip olacak.

2024 DGS Taban Puanları ve Bölümleri: Üniversite Sıralamaları ve Kontenjanlar Yayında mı? 2024 DGS Taban Puanları ve Bölümleri: Üniversite Sıralamaları ve Kontenjanlar Yayında mı?

KUAFÖR TATİL GÜNLERİ

Cezai Yaptırımlar Devam Ediyor mu?

1 Temmuz'da yürürlüğe giren uygulama kapsamında, belirlenen kapalı günlerde açık olan işletmelere idari cezalar uygulanmaya devam edecek. Ancak, kadın kuaförleri ve güzellik salonları pazar günü açık olabilecekleri için bu düzenlemeden muaf tutulacaklar.

Editör: Ömer Özdoğan