BUSİAD Yönetim Kurulu, TOGG’un Gemlik’teki fabrikasında yarım gün süren bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette TOGG CEO’su M. Gürcan Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleriyle tek tek tanışarak TOGG’un kuruluş hikayesi ve hedefleri hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Karakaş, TOGG’un “Otomobilden fazlası” anlayışıyla yola çıktığını ve global bir teknoloji firması olma hedefinde olduklarını vurguladı. “Yeniliğe Yolculuk” mottosuyla hareket ettiklerini belirten Karakaş, otomobil sektörünün cep telefonları gibi büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade etti.


20240706Aw241348 4


TOGG’un hissedar yapısının markayı doğal bir ekosistem içine doğurduğunu belirten Karakaş, firmanın fikri ve sınai mülkiyet haklarının yüzde 100’üne sahip olduğunu ve yerlilik konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Ayrıca, yeni model T10F için çalışmaların sürdüğünü de kaydetti. Ziyaret sırasında BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Karakaş’a Derviş Fincan Seti hediye etti.

Bursa'da 2 yaşındaki çocuk sulama kanalında hayatını kaybetti Bursa'da 2 yaşındaki çocuk sulama kanalında hayatını kaybetti

Fabrika gezisi sırasında BUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, T10X araçlarını test etme fırsatı da buldu.

Kaynak: İHA