Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan genç çiftçi Atakan Şahin, hayranı olduğu sanatçı Funda Arar’ın adını tarlaya yazdı. Bu sıradışı jest, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Funda Arar ile Atakan bir araya gelme fırsatı buldu.

A W296212 01

Hayranlık Dolu Bir Buluşma

Atakan Şahin, yaklaşık 10 yıl önce Funda Arar’ın konserine katıldıktan sonra sanatçıya olan hayranlığını artırdı. Arar ile daha önce birkaç kez fotoğraf çektirme fırsatı bulan Şahin, son olarak traktörüyle tarlasını sürerken sanatçının ismini yazmaya karar verdi. Bu hareket, sosyal medyada viral hale geldi ve dikkatleri üzerine topladı.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan genç çiftçi Atakan Şahin, hayranı olduğu sanatçı Funda Arar’ın adını tarlaya yazdı.

Funda Arar'dan Teşekkür Mesajı

Funda Arar, buluşma sırasında yaptığı açıklamada, “Atakan ile nihayet birlikteyiz. Tüm Serik halkına selamlarımı gönderiyorum. Sosyal medyada Atakan'ın sayesinde viral olduk. Tarlası bereketli olsun” ifadelerini kullandı. Arar, sosyal medyada kendisine gelen mesajlarla karşılaştığında büyük bir heyecan yaşadığını belirtti: “Ne oldu dedim, şahaneydi. Çok teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu.”

Seyir Halindeki Tüplü Araçta Yangın: Kullanılamaz Hale Geldi Seyir Halindeki Tüplü Araçta Yangın: Kullanılamaz Hale Geldi

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan genç çiftçi Atakan Şahin, hayranı olduğu sanatçı Funda Arar’ın adını tarlaya yazdı.

Bu anlamlı buluşma, hayranlık ve sevgi dolu anların paylaşılmasına vesile oldu ve Funda Arar'ın samimiyetiyle Atakan'ın mutluluğu bir araya geldi.

40 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Alanya'da Yakalandı 40 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Alanya'da Yakalandı

Tur Minibüsü Kamyona Çarptı: 6 İngiliz Turist Yaralandı Tur Minibüsü Kamyona Çarptı: 6 İngiliz Turist Yaralandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA